Fiecare dintre noi isi gaseste vindecarea.

7
April

Bowtech. Consider tehnica aceasta miracolul de fiecare zi, totusi unele persoane nu se vindeca. Atunci cand se vindeca, este meritul corpului lor. Bowtech-ul trezeste medicul interior si reseteaza corpul. Terapeutul este doar un instrument. Terapeutul nu vindeca pe nimeni.terapie_bowen_1
Din perspectiva mea, este important ca atunci cand un pacient ajunge la tine, sa ai incredere ca vindecarea vine intr-o forma sau alta si sa faci tot ce poti si atat cat te lasa sa il ajuti. Daca realizezi ca nu il poti ajuta, sa ii dai drumul.

/**/
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]