Curs initiere ThetaHealing®

orice-drum-incepe

Te invit la un weekend interactiv si vindecator pe toate planurile, intre 08 si 10 Septembrie 2023.

Inca din adolescenta, instinctiv, invatam exercitiul introspectiei. In timp ajungem sa credem ca ne cunoastem emotiile, fricile, limitele si dorintele. Dar atunci cand in situatii limita, avem reactii surprinzatoare pentru noi insine, intelegem ca nu rationalul este cel ce ne conduce viata.

Cercetari stiintifice arata ca mintea subconstienta conduce mintea noastra constienta. In subconstient se afla inregistrate toate traumele, emotiile, convingerile si experientele noastre. Dorinta de a schimba ceva din subconstient prin intermediul constientului este anevoios de indeplinit, pentru ca vrem sa modificam 88% din minte folosind doar 12% din ea.

Prin ThetaHealing® inveti, cu ajutorul accesarii starii Theta si a simturilor tale, sa identifici si sa rezolvi blocajele din subconstient, sa iti redescoperi capacitatile intuitive si sa le folosesti pentru a obtine vindecare spirituala, emotionala si fizica, ajutandu-te pe tine, familia si prietenii.
La sfarsitul cursului vom cere activarea celor 12 lanţuri de ADN ale tale. Cromozomii tineretii si vitalitatii vor fi activati, pentru a inversa procesul de îmbatranire.
Conditia prealabila pentru a participa la curs este dorinta de a aduce prospetime, sanatate si succes vietii tale.

Cursul de initiere include:

 • cartea Viannei Stibal “ThetaHealing® -Inalta-te si cauta-L pe Dumnezeu. Inalta-te si si lucreaza cu Dumnezeu”
 • manualul de practica in format electronic;

Mai multe detalii despre ceea ce vei deprinde urmand acest curs gasesti aici.

Investitie: 1600 lei

Taxa de inscriere de 250 lei este nereturnabila in cazul neparticiparii la curs si se achita pentru a se asigura locul la curs.

Oferta Early Bird

Persoanele care achita cursul integral pana la data de 25 august vor achita in total 1300 lei.

Cele care achita in perioada 26 august – 08 septembrie vor achita in total 1600 lei.

Solicitati datele bancare pentru inscriere si transfer bancar la cosette@curstheta.ro!

Comments are closed.

 • Curs initiere ThetaHealing®

  Prin ThetaHealing® inveti, cu ajutorul accesarii starii Theta si a simturilor tale, sa identifici si sa rezolvi blocajele din subconstient, sa iti redescoperi capacitatile intuitive si sa le folosesti pentru a obtine vindecare spirituala, emotionala si fizica, ajutandu-te pe tine, familia si prietenii.

  Curs avansati ThetaHealing®

  Aprofundeaza practic de ce, in ciuda faptului ca ai atata cunoastere, inca te autosabotezi in anumite aspecte ale vietii tale. Continua lucrul asupra blocajelor, fricilor si resentimentelor.

  Curs Manifestare si Abundenta

  Fiecare afirmatie, gand si actiune se reflecta prin ceea ce manifestam in viata noastra. Fiecare decizie este luata pe baza reflectarii a ceea ce vrem sa cream. Ceea ce gandim si spunem influenteaza direct manifestarile din viata noastra, adica poate avea un impact pozitiv sau negativ.
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]