Curs Manifestare si Abundenta

primeste-abundenta

In ThetaHealing®, conceptul de manifestare reprezinta convingerea ca este posibil sa fie creat ceva fizic folosind puterea Creatorului. Fiecare afirmatie, gand si actiune se reflecta prin ceea ce manifestam in viata noastra. Fiecare decizie este luata pe baza reflectarii a ceea ce vrem sa cream. Ceea ce gandim si spunem influenteaza direct manifestarile din viata noastra, adica poate avea un impact pozitiv sau negativ. Daca, in mod constant, spui ca esti sarac, vei fi sarac. Daca, in mod constant, gandesti ca ai putere financiara, atunci vei avea.

Este foarte important sa gandesti pozitiv.

Adevarul este ca noi ne cream propria realitate si avem posibilitatea sa manifestam cele mai bune lucruri posibile. Dar mai intai trebuie sa ne hotaram ce dorim cu adevarat. Visam la o viata pe care nu o avem? Multi oameni viseaza, insa realitatea este alta, in ciuda unor mari eforturi.

Cursul de Manifestare si Abundenta ThetaHealing® foloseste un chestionar uluitor, care va va ajuta sa descoperiti multe blocaje surprinzatoare si ascunse care “stau” intre tine si realizarea telurilor. Iti arata cum “sa sapi” in profunzime si sa elimini aceste blocaje; te invata ce este intentia si Interventia Divina, iar apoi cum sa iti transformati viata in bine. Ti se vor “da” toate sentimentele pozitive de care ai nevoie pentru a introduce abundenta in viata.

Multi incearca sa foloseasca ThetaHealing® pentru a obtine succes financiar, fara a face mai intai o Testare Energetica asupra lor, cu scopul de a afla ce fel de blocaje au. In unele cazuri, acesti oameni se supara cand nu au rezultate imediate. In cadrul cursului de Manifestare si Abundenta, vei invata cum sa elimini aceste blocaje, cum sa iti faci un plan, sa iti stabilesti intentiile si cum sa iti pui in aplicare ideile, pentru a obtine succesul dorit.

Nu este un manual de imbogatire rapida, ci un instrument universal pentru descoperirea de sine, care poate fi folosit pentru imbunatatirea tuturor aspectelor vietii.

Mai multe detalii despre ceea ce vei deprinde urmand acest curs gasesti aici.

Investitie: 1500 lei

Taxa de inscriere de 250 lei este nereturnabila in cazul neparticiparii la curs si se achita pentru a se asigura locul la curs.

Validarea participarii la curs are loc dupa achitarea cursului. Solicitati informatii prin email cosette@curstheta.ro si veti primi detaliile bancare.

Comments are closed.

 • Curs initiere ThetaHealing®

  Prin ThetaHealing® inveti, cu ajutorul accesarii starii Theta si a simturilor tale, sa identifici si sa rezolvi blocajele din subconstient, sa iti redescoperi capacitatile intuitive si sa le folosesti pentru a obtine vindecare spirituala, emotionala si fizica, ajutandu-te pe tine, familia si prietenii.

  Curs avansati ThetaHealing®

  Aprofundeaza practic de ce, in ciuda faptului ca ai atata cunoastere, inca te autosabotezi in anumite aspecte ale vietii tale. Continua lucrul asupra blocajelor, fricilor si resentimentelor.

  Curs Manifestare si Abundenta

  Fiecare afirmatie, gand si actiune se reflecta prin ceea ce manifestam in viata noastra. Fiecare decizie este luata pe baza reflectarii a ceea ce vrem sa cream. Ceea ce gandim si spunem influenteaza direct manifestarile din viata noastra, adica poate avea un impact pozitiv sau negativ.
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]