Cursuri ThetaHealing®

Vindecarea in Theta (ThetaHealing®) este un proces de meditatie care genereaza vindecare fizica, psihica şi spirituala prin rugaciune focalizata catre Creator.

Cercetari stiintifice arata ca mintea subconstienta conduce mintea noastra constienta. In subconstient se afla inregistrate toate traumele, emotiile, convingerile si experientele noastre. Dorinta de a schimba ceva din subconstient prin intermediul constientului este anevoios de indeplinit, pentru ca vrem sa modificam 88% din minte cu 12% din ea.

La cursurile ThetaHealing® inveti cu ajutorul accesarii starii Theta si a simturilor tale, sa identifici blocajele din subconstient si sa le depasesti. Inveti sa iti redescoperi capacitatile intuitive si sa le folosesti in starea Theta pentru a obtine vindecare spirituala, emotionala si fizica, ajutandu-te pe tine, familia si prietenii.

Prin stapanirea acestei tehnici vei intra pe calea unei mai bune cunoasteri de sine si, implicit, a dezvoltarii personale. Singura conditie prealabila pentru a participa la curs este dorinta de a aduce prospetime, sanatate si succes vietii tale.

theta healingTehnica ThetaHealing® este înregistrată oficial în OPMCA (Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară din România), în cadrul Terapiei Holografice, la Secțiunea Aplicații bioelectromagnetice și energetice – cod nr. 66. Theta Healing este marcă înregistrată la OSIM (Oficiul din România) Clasa 44, OHIM (Oficiul european) și WIPO (Oficiul international).

Pentru inscrierea la curs ma poti contacta pe e-mail sau prin formularul de la contact

Comments are closed.

 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]