Mandalele LiLA

30
August

Mandalele sunt imagini care conţin informaţie, codificată în desene şi culori, conform regulilor geometriei sacre şi codului Fibonacci.mandale

Mandala va transmite această informaţie în jur, influenţând informaţional şi energetic diferitele tipuri de structuri energetice (corp mental, emoţional, chakre, meridiane, etc.) şi structuri fizice.

Mandalele devin astfel instrumente de comunicare, de vindecare emoţională, de armonizare energetică, evoluţie spirituală.

Oricare mandală poate fi plasată sub recipientele cu lichide, sub medicamente, creme, etc. Apa este vehiculul ideal pentru a aduce informația în corp, în structurile celulare: există astfel mandale printate pe farfurioare, plăci de faianță, suporturi de plută, etc., cu rol de transmitere a acestei informații spre apă, dar și cu rol decorativ.

Alte mandale- tablouri, ceasuri, medalioane, transmit informația în spațiile din jur, contribuind la armonizarea, echilibrarea energetică a acestora.

In cursul terapiilor energetice mandalele (cele de vinil) se pot plasa direct pe corp, pe chakre, pe zonele cele mai afectate, etc. Terapia cu mandale se poate asocia oricărui alt tip de terapie energetică (Reiki, biorezonanță, etc.)

mai multe imagini, mai multe detalii despre mandalele LiLA pe:
/**/
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]