Marturie- Abundenta in Theta

20
May

Manifestare si Abundenta

“Cosette este un expert plin de profesionalism in munca ei. Ea impleteste armonios talent, abilitati, daruire si suflet creeind  o adevarata transformare in viata oamenilor.

Dupa ce am lucrat cu ea o singura sedinta rata mea de vinzari a crescut peste 50 % – ceea ce este un adevarat miracol. O recomand din toata inima.”

Imbratisari,

D.L.N.- SUA

 

„Draga mea Cosette, vreau sa iti spun ca am simtit foarte bine schimbarile bune in plan material dupa sesiunea noastra de theta healing. Iti multumesc mult de tot si de abia astept sa ne revedem pentru celelalte aspecte pe care vreau sa le tratam. Te imbratisez cu drag.”

R.O. – Bucuresti

/**/
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]