Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

26
June

100_1422“Pe 25 martie 2008 ma aflam intr-o  vila cu 2 etaje pentru o intalnire de serviciu si se punea problema daca vreau sa urc eu la etajul al doilea (unde se aflau gazdele) sau sa coboare ei.

Ma uit la scara – nu are “mana curenta” – ceva imi spune ca e mai bine sa stau in living, la parter;  nu-mi ascult vocea interioara si urc.

Dupa terminarea intalnirii dau sa cobor – nu stiu nici acum daca tocul (de 3 cm) s-a agatat de tivul pardesiului sau in mocheta scarii – cert este ca m-am rostogolit pana la etajul intai – mi s-a rupt mana stanga (fractura deplasata la incheietura) fisura de piramida nazala, hemoragie, fata tumefiata.

Dumnezeu m-a iubit pentru ca nu am cazut in exteriorul scarii, in acea situatie cu siguranta ranile ar fi fost mult mai grave.

Trec peste greselile medicilor atunci cand mi-au pus ghipsul (de 3 ori au trebuit sa-mi  rupa iar mana si iar sa o imobilizeze, s-a pus problema operatiei, am refuzat) si ajung la situatia in care am devenit dependenta de altii pentru lucruri simple.

Nu am stat acasa, ci insotita de fiica mea am muncit in continuare (asta este partea cea mai frumoasa din intamplare si de care ne aducem aminte amandoua cu placere).

Dupa doua luni de imobilizare a venit si momentul eliberari iincheieturii din stransoarea ghipsului.

Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

Cu timpul am incercat tot felul de trucuri pentru a putea depasi momentele de panica.

Toata lumea imi spunea sa merg la psiholog.

Cosette mi-a propus sa incercam o vindecare in Theta. Mi-a spus in cateva cuvinte care este esenta acestei metode de vindecare si ce mi-am zis “hai sa incercam”.

Mergand din aproape in aproape am aflat ce se ascunde de fapt in spatele acestei frici – teama de a depinde de ceilalti.

Dupa o singura sedinta aceasta teama a disparut, realizand acest lucru dupa ce am coborat scarile la metrou, a doua zi, fara sa caut cu disperare bara aceea metalica, ce imi dadea sentimentul de siguranta.

Am putut sa urc – si sa cobor evident caci aici era problema – scarile Turnului Sfatului din Sibiu, scarile unui bloc in constructie (scari ce nu aveau mana curenta).

In momentul in care apelati la aceasta metoda de vindecare trebuie sa fiti sinceri cu voi insiva atunci cand mergeti in cele mai ascunse cotloane ale psihicului vostru; doar cu aceasta sinceritate si cu o mare dorinta de a-ti depasi temerile, convingerile, boala se poate realiza vindecarea in Theta.”   MI – Bucuresti

Foto Ioana Fecioru

/**/
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]