Masaj terapeutic

Probabil ca te intrebi ce inseamna masaj terapeutic. Este atat un mesaj pentru trup, cat si pentru suflet.

Imagineaza-ti  ca este frig afara si patrunzi  intr-un spatiu caldut, cu arome delicate de plante si atmosfera primitoare. Pe fundalul unei muzici relaxante, te intinzi pe un pat de masaj incalzit si dupa echilibrarea  energetica, uleiul cald de migdale in amestec cu uleiurile esentiale necesare tie, este picurat peste trupul tau.

 Corpul tau vorbeste mainilor mele. Ele recunosc durerea ta de spate sau articulatii sau suferinta din organele tale interne si ca niste maini experimentate, ele stiu ce anume din Balinese Bliss, Baliatsu, Lomi Lomi sau tehnici energetice ai tu nevoie.

In timp ce inaintam in tratament, ti se pare ca o greutate uriasa ti se ia de pe piept si nu iti mai simti membrele, impregnat fiind in fiecare celula a ta de senzatia de plutire.

In functie de nevoile tale personale, tratamentul poate include drenaj limfatic si elemente de anticelulitic.

Obiectivul tratamentului este ca la sfarsitul sau sa te simti ca „topit” sau „in al noulea cer” si sa pleci fara dureri fizice si emotionale, relaxat si armonios.

75 min/ 130 RON

Pachet de 4 sedinte – 400 ron. Pachetul se achita in avans si este valabil 6 saptamani de la data achizitionarii. 

Comments are closed.

 • Curs initiere ThetaHealing®

  Prin ThetaHealing® inveti, cu ajutorul accesarii starii Theta si a simturilor tale, sa identifici si sa rezolvi blocajele din subconstient, sa iti redescoperi capacitatile intuitive si sa le folosesti pentru a obtine vindecare spirituala, emotionala si fizica, ajutandu-te pe tine, familia si prietenii.

  Curs avansati ThetaHealing®

  Aprofundeaza practic de ce, in ciuda faptului ca ai atata cunoastere, inca te autosabotezi in anumite aspecte ale vietii tale. Continua lucrul asupra blocajelor, fricilor si resentimentelor.

  Curs Manifestare si Abundenta

  Fiecare afirmatie, gand si actiune se reflecta prin ceea ce manifestam in viata noastra. Fiecare decizie este luata pe baza reflectarii a ceea ce vrem sa cream. Ceea ce gandim si spunem influenteaza direct manifestarile din viata noastra, adica poate avea un impact pozitiv sau negativ.
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]