Reiki cu cristale

reiki_cu_cristale

Reiki este o tehnica energetica japoneza care imbina utilizarea suflului vital (Ki), cu caldura si delicatetea atingerii umane. Intrucat orice afectiune organica se manifesta mai intai in corpul energetic, Reiki-ul poate sustine vindecarea incepand de la cauza si nu tratand doar efectul.. Tehnica se poate resimti ca o boare de energie vindecatoare, profund relaxanta. Chiar si persoanele perfect sanatoase resimt starea de relaxare, de confort fizic si mental, datorat echilibrarii energetice.

Cristalele inmagazineaza, transmit si amplifica energiile subtile, binefacatoare ale Universului. Cristalele aplicate pe plexurile energetice (chakre), vitalizeaza si echilibreaza energetic corpul uman. Astfel, utilizarea cristalelor  concentreaza si amplifica efectele Reiki.

 50 min – 130 RON

Comments are closed.

 • Curs initiere ThetaHealing®

  Prin ThetaHealing® inveti, cu ajutorul accesarii starii Theta si a simturilor tale, sa identifici si sa rezolvi blocajele din subconstient, sa iti redescoperi capacitatile intuitive si sa le folosesti pentru a obtine vindecare spirituala, emotionala si fizica, ajutandu-te pe tine, familia si prietenii.

  Curs avansati ThetaHealing®

  Aprofundeaza practic de ce, in ciuda faptului ca ai atata cunoastere, inca te autosabotezi in anumite aspecte ale vietii tale. Continua lucrul asupra blocajelor, fricilor si resentimentelor.

  Curs Manifestare si Abundenta

  Fiecare afirmatie, gand si actiune se reflecta prin ceea ce manifestam in viata noastra. Fiecare decizie este luata pe baza reflectarii a ceea ce vrem sa cream. Ceea ce gandim si spunem influenteaza direct manifestarile din viata noastra, adica poate avea un impact pozitiv sau negativ.
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]