Vianna Stibal

Doamna Vianna Stibal este fondatorul ThetaHealing®.vianna_stibal

In august 1995, Viannei i s-a pus diagnosticul de cancer osos, apoi limfatic, ceea ce pe baza cunoasterii medicinei alopate presupunea amputarea unui picior si intr-un final decesul. Folosind undele Theta a cerut sa i se vindece cancerul si boala a disparut. Au trecut ani de terapie pe zeci de mii de oameni si colaborari cu oameni de stiinta si medici. De la forma originala, din 1995, s-a ajuns la rafinamentul cu care tehnica poate fi invatata si aplicata in zilele noastre.

 ThetaHealing® poate fi invatata de la orice instructor ThetaHealing® certificat. Se incepe cu nivelul de baza si apoi pentru cei care vor sa isi desavarseasca dezvoltarea personala, exista urmatorul nivel, cel avansat.

 De aici, tehnica se ramifica spre cursuri pe variate teme: Anatomie Intuitiva, Suflet pereche, Manifestare si Abundenta, Cum sa slabesti armonios samd.

 Daca doresti la randul tau  sa predai tehnica, singura solutie este sa participi la cursurile de instructori ale Viannei, care se tin in diferite parti ale lumii. Pentru a participa la cursul de instructor este necesar sa fi trecut deja prin cursurile de baza si avansat.

 Cursul de baza l-am abordat cu Domnul Mircea Popa, iar pe cel de avansat cu Doamna Cristina Hlusak. Apoi a aparut dorinta puternica sa o cunosc pe Vianna si asa am ajuns in primavara lui 2013 la Zagreb, la cursurile de instructor ale Viannei. M-a fascinat si am revenit in tara cu  determinarea sa ii instruiesc si eu pe cei care vor sa invete ThetaHealing®.

Diplomele care se obtin de la un instructor certificat ThetaHealing®, sunt diplomele de la THINK, pe scurt  institutul creat de Vianna. Aceste diplome arata ca esti in parametrii si standardele Viannei pentru a practica si  preda ThetaHealing® oriunde in aceasta lume.

Poti afla mai multe despre Vianna Stibal accesand :

www.thetahealing.com
www.thetahealing.ro

Comments are closed.

 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]