A spune “NU”

20
June

Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort saua spune nu cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU.

Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru.

Altii nu facem asta din teama de a ii ofensa pe cei pe care ii refuzam sau pentru ca ne simtim obligati, adica avem responsabilitati fata de acele persoane.

Ori vrem sa dam bine, pentru ca imaginea noastra depinde de ce cred altii despre noi sau pur si simplu ne este frica de abandon, de a fi parasiti, de a nu mai fi iubiti si probabil dintr-o mare teama de singuratate.

Vestea buna este ca putem invata sa spunem NU, bland si cu respect fata de cel pe care il refuzam.

Exista Theta Healing o metoda simpla pentru a invata sa eliberam temerile enumerate mai sus si sa cream o alta perspectiva asupra fiintei noastre.

Atat timp cat nu ii judecam pe ceilalti si nu dorim sa le facem rau, suntem in armonie cu Universul si putem spune linistiti “NU”.

Cosette

/**/
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]