sunt Cosette si iti daruiesc experienta mea

9
September

Invatand ThetaHealing, am extins cunoasterea ei la a afla de ce unii oameni bat pasul pe loc cand ar putea face schimbari in viata lor, de ce altii traiesc de o viata aceleasi situatii conflictuale sau aceleasi frici, de ce oricate terapii ar incerca, unii nu se vindeca.

De-a lungul cursurilor am trecut chiar eu printr-o dezvoltare personala profunda, afland despre mine lucruri de care nu m-as fi crezut vreodata capabila.

Doresc sa ii invat pe cei care vor sa se instruiasca cum sa gaseasca cauzele celor mentionate mai sus. Sa afle ca si ei au capacitati intuitive si cum pot rezolva multe situatii neplacute din viata lor sau a celorlalti, cum pot rezolva de la criza sufleteasca la cea financiara si cum pot obtine vindecare fizica, emotionala si spirituala.

Nu in ultimul rand imi doresc sa impartasesc minunata vibratie theta si calitatile e pentru ca este relaxanta si tamaduitoare.
Cu dragoste si recunostinta,
Cosette
/**/
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]