cursuri avansat ThetaHealing®

1
December

slider homepage curs avansat

Un weekend interactiv si tamaduitor pe toate planurile…

Acum stii sa iti folosesti capacitatile intuitive si le utilizezi in scopul de a continua desavarsirea/dezvoltarea ta personala.

Aprofundezi practic de ce in ciuda faptului ca ai atata cunoastere/educatie, inca te autosabotezi in anumite aspect e ale vietii tale.  Continui lucrul asupra blocajelor, fricilor, resentimentelor si le rezolvi.

Inveti despre planurile existentei asa cum le-a primit Vianna de la Atoatecreator: la ce iti folosesc si cum sa le utilizezi in lucrul asupra ta sau asupra celorlalti.

La terminarea cursului ai mai multa experienta in lucrul asupra convingerilor, ti-ai eliberat  frici si convinderi limitative. Esti un nou TU.

Conditii prealabile pentru a participa la curs: cursul ThetaHealing incepator si intelegerea faptului ca oricat de bine esti, poti oricand sa iti imbunatatesti calitatea vietii.

Certificatele eliberate la absolvirea cursului sunt inregistrate oficial la Institutul de Cunoastere THInK®- SUA, cu serie si numar unic pentru fiecare participant si pentru fiecare curs ThetaHealing® si confera dreptul de a fi Terapeut ThetaHealing la nivel international. Cosette este instructor ThetaHealing® instruit si acreditat de  catre Vianna.

Program:

Vineri 24 ianuarie  2014: 18:00 – 21:00

Sambata 25 ianuarie  2014: 09:30 – 17:30 (inclusa o ora pauza pentru pranz)

Duminica 26 ianuarie  2014: 09:30 – 13:00

Investitie: 500 lei pret promotional inceput de an cu 29% reducere fata de pretul cursului (se ofera manualul, cartea Viannei Stibal, diploma de absolvire a cursului).

pentru pensionari si studenti pretul cursului este de 350 lei (50% reducere fata de pretul cursului)

/**/
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]