Curs ThetaHealing® avansati

drum-in-lumina

Acum stii sa iti folosesti capacitatile intuitive si le utilizezi in scopul de a continua desavarsirea ta personala.

In cursul ThetaHealing® avansat recapitulam impreuna ceea ce ai invatat la initierea in ThetaHealing® si vom pune accentul pe reprogramarea ADN-ului.

Aprofundezi practic de ce in ciuda faptului ca ai atata cunoastere, inca te autosabotezi in anumite aspecte ale vietii tale. Continui lucrul asupra blocajelor, fricilor, resentimentelor si le rezolvi.

Inveti despre planurile existentei asa cum le-a primit Vianna Stibal de la Creator,  la ce iti folosesc si cum sa le utilizezi in lucrul asupra ta sau asupra celorlalti.
La terminarea cursului ai mai multa experienta in lucrul asupra convingerilor, ti-ai eliberat  frici si convingeri limitative. Esti un nou TU.

Conditii prealabile pentru a participa la curs: absolvirea cursului de initiere ThetaHealing® si intelegerea faptului ca oricat de bine crezi ca esti, poti oricand sa iti imbunatatesti calitatea vietii.

Cursul de avansati include : 

 • cartea Viannei Stibal “Metoda avansata de Terapie Teta”
 • manualul de practica in format electronic.

Mai multe detalii despre ceea ce vei deprinde urmand acest curs gasesti aici.

Investitie: 1600 lei.

Taxa de inscriere de 250 lei este nereturnabila in cazul neparticiparii la curs si se achita pentru a se asigura locul la curs.
Oferta Early Bird
Persoanele care achita cursul pana la data de 10 august vor achita in total 1300 lei.
Cele care achita in perioada 11 – 18 aug vor achita in total 1600 lei.
Solicitati datele bancare pentru inscriere si transfer bancar la cosette@curstheta.ro!

Comments are closed.

 • Curs initiere ThetaHealing®

  Prin ThetaHealing® inveti, cu ajutorul accesarii starii Theta si a simturilor tale, sa identifici si sa rezolvi blocajele din subconstient, sa iti redescoperi capacitatile intuitive si sa le folosesti pentru a obtine vindecare spirituala, emotionala si fizica, ajutandu-te pe tine, familia si prietenii.

  Curs avansati ThetaHealing®

  Aprofundeaza practic de ce, in ciuda faptului ca ai atata cunoastere, inca te autosabotezi in anumite aspecte ale vietii tale. Continua lucrul asupra blocajelor, fricilor si resentimentelor.

  Curs Manifestare si Abundenta

  Fiecare afirmatie, gand si actiune se reflecta prin ceea ce manifestam in viata noastra. Fiecare decizie este luata pe baza reflectarii a ceea ce vrem sa cream. Ceea ce gandim si spunem influenteaza direct manifestarile din viata noastra, adica poate avea un impact pozitiv sau negativ.
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]