Despre mine

_MG_2666Sunt o entitate pe calea evolutiei spirituale si ma simt de parca as fi trait cu pasiune trei vieti.

Pana la 35 ani  am trait sub clopotul de sticla, fie urcand muntii, ori parcurgand „munti” de carti. Desi mi-am dorit medicina, am zabovit patru ani la Automatica si cand situatia a devenit apasatoare, am pornit specializarea in industria turismului si am obtinut, practicand si invatand, tot felul de diplome cu denumiri pompoase.

Am experimentat prima data lucrul cu energia in 1985, cunoscand un yoghin veritabil. Acest domn mi-a oferit informatii despre autovindecare. Apoi am descoperit bucataria fara foc, eu insami primind un diagnostic care prezicea o viata plina de suferinta. Mi s-a propus un tratament medical experimental. L-am refuzat si avand ghid  doua carti, am iesit la liman in cam doi ani, schimband total stilul de viata. Speriat de experimentele mele, fostul sot mi-a sugerat sa merg la un maestru Qigong. Am practicat riguros cativa ani. Intre timp am descoperit masajul si reflexoterapia. Fascinata de efectele lor asupra sanatatii, paralel cu activitatea sustinuta intr-o multinationala, am activat in mai multe scoli de masaj, absorbind cu nesat fiecare informatie si tehnica de masaj.  De parca Qigongul zilnic nu era suficient, am practicat si ritualurile tibetane. Simteam tot mai bine circulatia energiei. Un medic mi-a pus in brate niste carti de Aivanhov. Aivanhov si apoi Osho parca au aprins lumina in mintea mea.

Si pentru ca imi doream mult sa practic ce am invatat, am plecat din tara si ajunsa la Londra si apoi peste mari si tari, am iesit de sub clopotul de sticla. In linistea cabinei de marinar sau sub cerul instelat l-am simtit pe Dumnezeu si am constientizat ca nu sunt niciodata singura. Am invatat terapii de care nu auzisem vreodata si am lucrat cu mii si mii de oameni. Prin initierile in Reiki am gustat o lume minunata, care se imbina armonios cu terapiile manuale. Deliciul acestei perioade a fost ca am avut acces la carti si informatii, care au patruns in Romania 7 – 10 ani mai tarziu.

Mi-am luat 11 luni „sabatice” si am citit, calatorit si am facut sport. M-am intors pe mare, manager de 6 stele si am dus acest job la maximum de rafinament si eficienta. Dupa 7 ani de marinarie, am revenit in Romania.

Iata-ma in cea de a treia viata! Pe parcursul a 2 ani m-am desavarsit ca terapeut Bowen si numeroase afectiuni au fost alinate sau vindecate sub atingerea mea. In mintea mea aparea tot mai des intrebarea: ”de ce nu se vindeca unii oameni?”. Un amic mi-a spus sa citesc Theta Healing. Astfel am ajuns practicant Theta Healing si am inteles ce sunt si de ce sunt si cum sa ma schimb. Cunoscand-o pe Vianna Stibal, la cursurile de instructori Theta Healing,am fost inspirata sa ii invat si eu pe ceilalti despre miracolul care suntem noi, oamenii.

Acum practic cu succes tehnica Bowen si Theta Healing.  Predand Theta Healing ii sustin pe oameni sa se redescopere, sa isi aminteasca ca ei sunt energie, ca orice boala poate fi discreata si ca orice neajuns din orice domeniu al vietii lor poate fi rezolvat. Practic fiecare reuseste sa isi recunoasca forta interioara si devine mai bun, mai iubitor, mai intelept, pe scurt mai sanatos si armonios  pe toate planurile.

Cu iubire si recunostinta,

Cosette Grigoras,
Instructor certificat ThetaHealing®
Formator acreditat de Ministerul Muncii
theta healing 2

Comments are closed.

 • Curs initiere ThetaHealing®

  Prin ThetaHealing® inveti, cu ajutorul accesarii starii Theta si a simturilor tale, sa identifici si sa rezolvi blocajele din subconstient, sa iti redescoperi capacitatile intuitive si sa le folosesti pentru a obtine vindecare spirituala, emotionala si fizica, ajutandu-te pe tine, familia si prietenii.

  Curs avansati ThetaHealing®

  Aprofundeaza practic de ce, in ciuda faptului ca ai atata cunoastere, inca te autosabotezi in anumite aspecte ale vietii tale. Continua lucrul asupra blocajelor, fricilor si resentimentelor.

  Curs Manifestare si Abundenta

  Fiecare afirmatie, gand si actiune se reflecta prin ceea ce manifestam in viata noastra. Fiecare decizie este luata pe baza reflectarii a ceea ce vrem sa cream. Ceea ce gandim si spunem influenteaza direct manifestarile din viata noastra, adica poate avea un impact pozitiv sau negativ.
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]