ThetaHealing®

Sa „mergi” in Theta,  o alta cale spre vindecare

In lungul drum pe calea vindecarii, si dupa ce am facut mii si mii de tratamente, m-am convins ca unii oameni nu vor sa se vindece – desi spun ca vor, altii nu se pot vindeca din cauza convingerilor lor limitative, iar cea de-a treia categorie de persoane isi doreste atat de mult sa plece din acest plan al existentei incat orice alta solutie ar contravenii vointei sinelui lor superior.theta healing

Pentru primele doua categorii exista vindecarea in Theta. Pentru cei in suferinta aflati in a treia categorie numai rugaciunea si iubirea pot sa-i ajute in calatoria lor spre alte planuri ale existentei.

 „Theta” se refera la frecventa undelor cerebrale la care trebuie sa se gaseasca practicantul  ThetaHealing® in timp ce analizeaza cauzele bolii si trimite comenzi de vindecare. Este vorba despre starea de rugaciune profunda sau de meditatie.

 Ganditi-va la un moment in care v-ati dizolvat in ceea ce faceati. De exemplu, unora le place sa danseze. La un moment dat sunt una cu dansul. Atunci creierul lor se afla in Theta. Altora sa faca alpinism. In momentul in care ai cucerit varful, esti una cu el, esti una cu Universul si cu ceea ce a creat Universul.

Doamna Vianna Stibal, initiatoarea acestei tehnici, in urma multor experiente si vindecari si-a dorit sa inteleaga „la nivel uman” ce anume asigura succesul acestei metode. A inceput sa colaboreze cu medici si oameni de stiinta ce au determinat ca atunci cand „citeste” oamenii si cand cere vindecarea si vindecarea are loc, undele ei cerebrale se afla – conform masuratorilor electroencefalografului – pe frecventa Theta.

In ceea ce priveste tratamentul, unele persoane au trairi deosebite si se simt transformate imediat dupa terapie. Altele spun ca nu simt nimic, insa prin alte determinari (ex: cea a pendului uman) constata ca ceea ce au cerut s-a facut. Altele intreaba: „dar vindecarea cand vine?” neobservand ca deja s-au schimbat si au pasit pe calea vindecarii.

E important sa crezi ca se poate si sa vrei sa se poata. Daca ceri sa scapi de fumat si dupa terapie ti-e tot mai greu sa fumezi, aproape imposibil dar totusi tu iti spui „Hai sa mai incerc. Nu poate fi atat de simplu.”, este clar ca ceva din tine inca isi doreste sa fumeze si acel ceva este subconstientul tau. Poate nu te iubesti destul…

Ce rezolvi cu vindecarea in Theta? De la tiroide „bune” de operat, nasuri rupte, la traume de pe cand te gaseai in pantecul mamei, la probleme de prosperitate si la convingeri limitative, cum ar fi: „indiferent cat de buna demonstrez ca sunt, eu tot nu am valoare” sau „desi sunt frumoasa, nimeni nu ma poate iubi” ori „ca sa fiu aproape de Dumnezeu, trebuie sa sufar” sau „oricati bani as face, eu tot sarac sunt”.

De exemplu, un fibrom uterin poate „pleca” pur si simplu, fara bisturiu daca gasesti trauma emotionala care l-a produs. De regula, pe uter traumele sunt de tip maternitate – adica relatia cu mama sau cu copii. Acolo trebuie cautat, gasit si vindecat ce a produs dezechilibrul.

 Un virus poate pleca, daca gasesti convingerea limitativa care il hraneste. Pe langa explicatiile alopate, exista explicatia din Theta, cum ca virusul se hraneste cu aceleasi convingeri limitative ca persoana care il gazduieste.

Cineva care nu-si poate gasi partenerul/ partenera de viata e posibil sa aiba vreun juramant de castitate si ca atare daca acesta nu este curatat in Theta (sau prin alte mijloace) persoana respectiva nu va putea sa schimbe situatia.

Tehnica ThetaHealing® functioneaza atat pe cei prezenti in fata dvs cat si pe cei ce fiind la distanta va solicita ajutorul.

„Intrati” in Theta si viata voastra se va schimba cu gratie si benefic voua. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti speranta, credinta si dorinta de a intra in Armonie cu Universul.

Cu iubire si recunostinta,

Cosette Grigoras

Cosette Ambasada Armoniei LOGO normal

Comments are closed.

 • Curs initiere ThetaHealing®

  Prin ThetaHealing® inveti, cu ajutorul accesarii starii Theta si a simturilor tale, sa identifici si sa rezolvi blocajele din subconstient, sa iti redescoperi capacitatile intuitive si sa le folosesti pentru a obtine vindecare spirituala, emotionala si fizica, ajutandu-te pe tine, familia si prietenii.

  Curs avansati ThetaHealing®

  Aprofundeaza practic de ce, in ciuda faptului ca ai atata cunoastere, inca te autosabotezi in anumite aspecte ale vietii tale. Continua lucrul asupra blocajelor, fricilor si resentimentelor.

  Curs Manifestare si Abundenta

  Fiecare afirmatie, gand si actiune se reflecta prin ceea ce manifestam in viata noastra. Fiecare decizie este luata pe baza reflectarii a ceea ce vrem sa cream. Ceea ce gandim si spunem influenteaza direct manifestarile din viata noastra, adica poate avea un impact pozitiv sau negativ.
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]