Frumusete

masaj_scalpului

Intrucat frumusetea vine din interior, iti propun doua tratamente deosebit de placute. Ele par a fi exterioare, caci lucrez concret pe fata si scalpul tau, insa prin tehnicile folosite accesez resursele energetice ale corpului si determin o echilibrare atat in plan fizic dar si energetic.

Liftingul facial natural – se efectueaza numai pe zona capului si are la baza arta vindecarii prin acupunctura (China), tehnica de presopuntura Shiatsu (Japonia), manipularea Do-in (din est) si masajul neuro muscular (din vest). Dupa cateva sedinte de tratament durerile de cap dispar, digestia se imbunatateste, energia creste si fata arata mai tanara si mai ferma.

Masajul scalpului – este o combinatie de presiuni pe puncte de meridian si masaj suedez. Are un efect calmant/relaxant deosebit si din punct de vedere terapeutic este ca si cum s-ar fi lucrat pe intregul corp.

Comments are closed.

 • Curs initiere ThetaHealing®

  Prin ThetaHealing® inveti, cu ajutorul accesarii starii Theta si a simturilor tale, sa identifici si sa rezolvi blocajele din subconstient, sa iti redescoperi capacitatile intuitive si sa le folosesti pentru a obtine vindecare spirituala, emotionala si fizica, ajutandu-te pe tine, familia si prietenii.

  Curs avansati ThetaHealing®

  Aprofundeaza practic de ce, in ciuda faptului ca ai atata cunoastere, inca te autosabotezi in anumite aspecte ale vietii tale. Continua lucrul asupra blocajelor, fricilor si resentimentelor.

  Curs Manifestare si Abundenta

  Fiecare afirmatie, gand si actiune se reflecta prin ceea ce manifestam in viata noastra. Fiecare decizie este luata pe baza reflectarii a ceea ce vrem sa cream. Ceea ce gandim si spunem influenteaza direct manifestarile din viata noastra, adica poate avea un impact pozitiv sau negativ.
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]