Incalcarea liberului arbitru

15
May

Eram proaspat Maestru Reiki Usui si manager de spa. Ajung la contract, adica in noul spa pe care aveam sa il administrez pentru urmatoarele 5 – 6 luni si simt ca spa-ul „meu” este murdar energetic. Iau la verificat fiecare incapere a spa-ului si intr-adevar unele camere erau mai putin curate energetic decat celelalte, cu precadere una dintre ele.  Asa ca ma apuc sa curat si da-i si curata. Treburile spa-ului incepusera sa intre pe un fagas ascendent, cu exceptia unei camere care nu prea se curata.pestgheata

Intr-una din zile, trece pe langa mine o angajata de a mea si o aud spunand „stupid cow”. Ma uit in stanga, in dreapta si trag concluzia ca eu eram vaca proasta. Am lasat-o in pace. Cand avem sedinta echipei, respectiva incepe sa urle la mine ca iesita din minti si sa ma numeasca in inimaginabile feluri. Toata lumea reactioneaza spunand sa fac si eu ceva, cum o las sa se poarte asa cu  mine. In prima faza, am ramas perplexa, dupa care imi aduc aminte ca singura camera care se curata greu din punct de vedere energetic este camera respectivei persoane. Totusi, nu imi dau seama despre ce este vorba. Calvarul dureaza inca vreo doua saptamani timp in care aproape toti din echipa imi spuneau sa o dau afara pe Laura, ca asa ceva nu se mai poate, ca strica atmosfera in echipa si nici eu nu am o imagine prea buna in cadrul echipei. Am continuat curatarea spa-ului si a camerei Laurei si la un moment dat Laura vine la mine sa isi ceara iertare si sa imi spuna ca nu stie ce i s-a intamplat si de ce s-a intamplat asa.

I-am cerut si eu iertare, caci am lucrat asupra ei, curatind camera de tratament in care lucra 12 ore pe zi, fara sa ii cer acordul.

Poate ea se simtea bine „murdara” energetic si eu am intrat fortat peste starea ei de bine, incalcandu-i liberul arbitru.

De atunci nu am mai lucrat vreo tehnica energetica pe cineva, fara acordul persoanei respective.

Inainte sa imi inchei contractul de management, Laura mi-a cerut sa o initiez in Reiki. S-a intors in Irlanda si a devenit la randul ei maestru Reiki si si-a schimbat cu totul perspectiva asupra vietii.

Cosette

/**/
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]