Marturie Cursuri ThetaHealing®

17
June
“Trebuie sa-ti spun ca dupa cursurile Theta Healing cu tine, au inceput sa se intample lucruripestera_ThetaHealing in viata mea: in prima saptamana am fost invitata la 3 interviuri – unul a fost la o firma la care am avut interviu in urma cu 6 luni si care nu a mai dat nici un raspuns, iar acum m-au sunat ca deschid un post nou si ca eu m-as potrivi pe acest post.
In saptamana urmatoare am plecat in Anglia. Cum? O prietena de-a mea lucreaza acolo, si m-a sunat ca imi ofera un bilet de avion ca sa merg sa stau la ea o saptamana. Asa m-am trezit ca merg in Anglia …. cand eu nu am bani nici de trait de la o zi la alta….
Dupa ce m-am intors din Anglia, adica saptamana asta, am fost invitata la alte doua interviuri.
Deci,… au inceput sa se concretizeze interviurile… Multumesc Cosette.
Am acceptat jobul de la una dintre firme si am inceput lucrul, dupa 1 an si 4 luni de incercari disperate de a gasi un job, .. orice job…, si acum, dupa Theta, am gasit exact jobul potrivit (adica pe domeniul meu).
Am vrut tare mult sa te informez, sa stii ca ceea ce mi-ai oferit a dat roade…si ca roadele sunt taaaaaaare gustoase.
In fiecare dimineata fac curatarile energetice, si apoi imi fac niste implementari si testari, in functie de ce mai descopar la mine sau … in mine.
Am facut si o sedinta Theta cu altcineva, o persoana sceptica, si s-a simtit mult mai bine dupa sedinta, ceea ce mi-a crescut/ intarit increderea in mine ca pot sa fac si altora terapie.
Multumesc, multumesc, multumesc Cosette. Dumnezeu sa-ti rasplateasca! Sa fii iubita, fericita si sanatoasa!” L.Z. – Bucuresti
/**/
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]