El Camino (I)

2
April

Se spune ca o data ce ai parcurs acest drum, te va chema mereu. Se mai spune sa nu traiesti in trecut, dar cat de consultantamare placere am simtit cand am participat la intalnirea unora dintre pelerinii cu care datorita Danielei Luciei Nistor am parcurs pentru prima data, bucatica de Camino de la Sarria la Santiago de Compostella.

Exista multe carti despre El Camino.  Sunt si mai multe povesti despre El Camino.

Cel mai important lucru este calatoria pe care o faci inlauntrul tau in timp ce picioarele tale parcurg kilometru dupa kilometru.

Cu fiecare pas, mersul devine o mediatie, iar tu devii una cu mersul. Cu fiecare kilometru lasi in urma regrete, resentimente, delasarea, neadevarul si te reconstruiesti pe tine.

Avem in fata 240 km de la Porto la Santiago de Compostella. Am citit un ghid al pelerinului pentru acest traseu, dar ne straduim sa ne lasam dusi de Dumnezeu.

“Buen Camino!” urez tuturor pe cararea vietii lor si noua in noua eperienta pe care in curand vom afla de ce ne-am propus-o. Dragi pelerini, care ramaneti acasa, fiti siguri ca va luam cu noi.

Cosette

/**/
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]