Alte tratamente

 

curcubeu-in-armonieAcum mai mult de 15 ani ma aflam intr-o multinationala, in fata calculatorului. Deodata am stiut  ca trebuie sa fac altceva cu viata mea. Astfel am devenit studenta a unui curs mai lung de terapii la Universitatea Ecologica din Bucuresti. Doamna Studineanu mi-a deschis ochii asupra terapiei prin masaj si prin energia insuflata m-a motivat sa ma specializez in masaj si reflexoterapie. Am practicat cele 5 ritualuri tibetane cu Domnul Pap si am aprofundat lucrul cu bioenergia cu Doamna Mosneaga.

Cum parea ca nimic din ce invat nu imi este suficient, am abordat si Qigong-ul de care m-am tinut disciplinat si riguros mai multi ani. Qigong-ul mi-a schimbat perceptia asupra vietii. Era atat de minunat sa devin constienta de energie in nenumaratele ei forme.

La acea vreme, in Romania nu exista educatie despre ce inseamna masajul, asa ca m-am indreptat catre Anglia, parasind multinationala si alaturandu-ma renumitei companii Steiner, numarul 1 in lume in ceea ce priveste spa-urile pe vase de croaziera de lux. La Steiner am continuat desavarsirea mea ca terapeut prin aprofundarea aromaterapiei si unor uimitoare stiluri de masaj de prin lume adunate. Pe langa tehnicile pe care le respect si aplic cu sfintenie si astazi, am devenit mai bogata ca experienta si cunoastere prin miile de oameni de diferite culturi si nationalitati care mi-au trecut prin maini.

Evolutia mea in planul terapiilor a crescut uimitor dupa 2005 cand am devenit maestru Reiki. Toate abordarile corporale si energetice ale universului uman m-au rafinat si desavarsit.

A oferi cuiva un masaj complex pe plan fizic si energetic este un act terapeutic de exceptie care duce la echilibrarea persoanei respective si la instalarea starii de bine si armonie.

Comments are closed.

 • Curs initiere ThetaHealing®

  Prin ThetaHealing® inveti, cu ajutorul accesarii starii Theta si a simturilor tale, sa identifici si sa rezolvi blocajele din subconstient, sa iti redescoperi capacitatile intuitive si sa le folosesti pentru a obtine vindecare spirituala, emotionala si fizica, ajutandu-te pe tine, familia si prietenii.

  Curs avansati ThetaHealing®

  Aprofundeaza practic de ce, in ciuda faptului ca ai atata cunoastere, inca te autosabotezi in anumite aspecte ale vietii tale. Continua lucrul asupra blocajelor, fricilor si resentimentelor.

  Curs Manifestare si Abundenta

  Fiecare afirmatie, gand si actiune se reflecta prin ceea ce manifestam in viata noastra. Fiecare decizie este luata pe baza reflectarii a ceea ce vrem sa cream. Ceea ce gandim si spunem influenteaza direct manifestarile din viata noastra, adica poate avea un impact pozitiv sau negativ.
 • facebook

 • articole recente

  Marturie – vindecare in Theta – frica de scari

  26/06/2014
  Am constatat ca am capatat o frica teribila de scari; daca nu aveau mana curenta, nu conta numarul treptelor, brusc ma albeam la fata, transpiram , ma blocam efectiv.

  Nevoia de perfectiune

  21/06/2014
  Cand vrem sa fim perfecti transmitem Universului faptul ca ne lipseste ceva, ca nu suntem intregi, ca suntem separati, ca nu ne este permis sa obtinem sau sa facem ceea ce ne dorim. Astfel, reusim ca dorind sa fim perfecti sa ne autosabotam.

  A spune “NU”

  20/06/2014
  Multi dintre noi ajungem in situatii bizare creandu-ne mult disconfort sau cine stie ce nenorociri in viata noastra pentru simplu fapt ca nu stim sa spunem NU. Unii nu spunem NU,  pentru ca am fost invatati inca din copilarie ca nu este frumos sa faci acest lucru. Altii nu facem asta din teama de a […]